In 2009 volgde ik mijn eerste fotocursus bij Elske Riemersma, later in 2013 gevolgd door de vervolgcursus. Van 2014 tot 2023 was ik lid van de werkplaats van de Fotofabryk in Leeuwarden. Hier stelt een groep gevorderde amateurfotografen jaarlijks hun eigen cursusprogramma op. Elk jaar wordt daar ook een gastdocent voor uitgenodigd. Een aantal resultaten van deze lessen vind je onder het kopje opdrachten.

Daarnaast fotografeer ik ook gewoon voor de ontspanning. Enkele resultaten daarvan vind je onder vrij werk.

Sinds 2021 bezit ik ook een drone. Dit opent een hele nieuwe wereld voor mijn fotografie. Ook dronebeelden vind je op deze website.

Foto’s

Hier komen de links naar foto’s gemaakt in opdracht of als vrij werk

Dronebeelden

Hier komen links naar foto’s en video’s gemaakt met de drone.